ESPORT EXTRAESCOLAR

 

El Ministeri de Relacions Internacionals, Educació i Universitats, desenvolupa aquest curs escolar 2023-2024 el programa d’esport extraescolar. Els esports que es realitzaran són: atletisme, bàsquet, ciclisme, handbol, golf, tennis, rugbi, hoquei, voleibol i jocs tradicionals. El vostre fill podrà participar en aquest programa, que tindrà lloc a les instal·lacions esportives del centre escolar.

Les activitats esportives es faran els dilluns, dimecres i divendres, a partir del 18 de setembre, al gimnàs de la mateixa escola fins a les 19 h.

Amb aquestes activitats, volem apropar la pràctica esportiva a tots els infants de primer i segon cicle, i alhora optimitzar les instal·lacions del centre escolar. El projecte d’esport extraescolar ha de promoure la diversitat en els esports i no orientar-los exclusivament a la competició. Així doncs, els vostres fills disposaran d’un ampli ventall d’activitats per afavorir el desenvolupament físic i motor, en un ambient educatiu on el treball dels valors té un paper fonamental.
Per dur a terme aquest projecte disposem de tècnics de les diverses entitats esportives que col·laboren amb nosaltres, juntament amb els monitors responsable de les activitats, a qui us podreu adreçar per resoldre qualsevol dubte.

A partir del 11 de setembre del 2023 podeu fer la inscripció a Tràmits del Govern o del Comú.

Cal adjuntar una còpia de l’assegurança extraescolar.

El preu és de 15 euros trimestrals.

Volem un model que respecti la individualitat de cada alumne sense pressions competitives, que faciliti el descobriment de les seves capacitats i l’ajudi a créixer com a persona a través de l’esport.